Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Levering Horeca

Levering aan horecabedrijven

 

RUIME KEUZE VAN KWALITEITSWIJNEN

 

Lekkerflesjewijn.nl  is niet alleen gespecialiseerd in levering van kwaliteitswijnen rechtstreeks van de producent of importeur aan de consument maar zeker ook  aan de horeca. Naast restaurants leveren wij aan hotels en cateraars, die zich nadrukkelijk willen onderscheiden.  Wij hebben een ruime keuze en kunnen u veel diversiteit bieden. Wij kunnen aan de horeca tegen zeer scherpe prijzen leveren en snel vanwege onze grote voorraad.
In de omgeving van de gemeente Nieuwkoop bezorgen wij met onze eigen bezorgdienst 6 dagen in de week, elders in Nederland of België leveren wij via onze logistieke partner.

 

EEN PASSEND ADVIES

Door onze jarenlange ervaring met het in- en verkopen van wijn, het geven van een juist wijn- spijs advies en het maken van wijnkaarten kunnen wij u goed van dienst zijn. Wilt u een passend advies op het gebied van wijn of mocht u interesse hebben in ons assortiment, of vragen hebben over de mogelijkheden voor uw bedrijf, neemt u dan gerust contact op met Lekkerflesjewijn.nl.

 

Telefoon: 0172-820065 / 06-37329453
E-mailadres: info@lekkerflesjewijn.nl

Telefonisch zijn wij maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.00 uur tot 21.00 uur en zaterdags van 8.00 tot 18.00 uur.