Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder
Besparing 20%

Laurent Miquel Chardonnay L'Artisan 2015

Normaal: 9,95  
7,95
U bespaart: €2,00 (20%)
+

Laurent Miquel Chardonnay L'Artisan 2015 is gelegen in de gemeente Cessenon in het zuidelijke deel van het gebied Saint-Chinian, op een hoogte van 100-200 meter. De bodem van Laurent Miquel Chardonnay L'Artisan 2015 is kalk- en leemhoudend met kiezelsteen en rotsachtige ondergrond. De oppervlakte van de wijngaard is 50 hectare. De oriëntatie van de wijngaard is noord-oost.

Bijzonderheden
L’Artisan is een handgemaakte wijn die duidelijk laat zien dat de wijnmaker de kunst van het mengen verstaat. Laurent Miquel heeft vele maanden werk besteed aan het creeren van de ideale mix van elegante Chardonnay cuvees uit zijn kelders, die allemaal bijdragen aan de specifieke kenmerken van deze L’Artisan. Laurent Miquel wordt gezien als één van de beste jonge wijnmakers uit het Zuiden van Frankrijk. Geïnspireerd door de passie en toewijding van zijn vader Henri als top wijnmaker uit Chinian in de Languedoc, treedt hij succesvol in diens voetsporen. Zijn twee passies Syrah en Viognier hebben ervoor gezorgd dat hij hoge ogen heeft gegooid op internationale proeverijen.

Heeft u vragen of wilt u telefonisch een bestelling doen?
Wij staan u graag te woord.

0172 820065 of info@lekkerflesjewijn.nl

Klantbeoordelingen
(9.3/10)
608 beoordelingen

Klanten kochten ook

Besparing 6%
8,95 8,45
v.a. 6 flessen € 7,95