• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
L' Avenir L' Avenir Stellenbosch Classic Provenance

L' Avenir Stellenbosch Classic Provenance

Een elegante en tijdloze Stellenbosch blend van Cabernet Sauvignon, Merlot en Cabernet Franc. De smaak van L' Avenir Stellenbosch Classic Provenance biedt verleidelijke tonen van specerijen, aardbeien en een hint van gedroogde tabak. L' Avenir Stellenbosc Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Productomschrijving
Een elegante en tijdloze Stellenbosch blend van Cabernet Sauvignon, Merlot en Cabernet Franc. De smaak biedt verleidelijke tonen van specerijen, aardbeien en een hint van gedroogde tabak. Verfijnd, een goede balans en een zachte en verfijnde textuur.

Ligging
Een selectie van de beste Cabernet Sauvignon, Merlot en Cabernet Franc wijngaarden op de noordelijke hellingen van Landgoed L'Avenir. Bodemtypen omvatten Vilafonte en Oakleaf - bekend om de productie van prachtige Stellenbosch rode wijnen met opmerkelijk ouderings potentieel.

Eten & Drinken
De perfecte wijn bij stoofgerechten of gegrild vlees van de barbecue, bijvoorbeeld (struisvogel)biefstuk.

Vinificatie
De druiven zijn met de hand geoogst op optimale rijpheid. Elke wijngaard is individueel gevinifieerd. Zodra de druiven waren geperst en afgekoeld vond fermentatie plaats gedurende 5-10 dagen bij 26 °C. Na voltooiing van malolactische gisting, rijpt de wijn in 225 liter Franse vaten gedurende 10 tot 14 maanden in een combinatie van nieuwe en tweede “vulling” Frans eikenhout.

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen