• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
Errázuriz Errazuriz Sauvignon Blanc Late Harvest Sauvignon Blanc 37,5 cl

Errazuriz Sauvignon Blanc Late Harvest Sauvignon Blanc 37,5 cl

Citrus, grapefruit en passiefruit mag u verwelkomen in uw neus. Deze Prachtige Errazuriz Sauvignon Blanc Late Harvest ontwikkeld zich daarna verder in de smaak met fruit en kruidige tonen. Het mondgevoel van Errazuriz Sauvignon Blanc Late Harvest is fijn Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

De Wijn
Citrus, grapefruit en passiefruit mag u verwelkomen in uw neus. Deze Prachtige Errazuriz Sauvignon Blanc Late Harvest ontwikkeld zich daarna verder in de smaak met fruit en kruidige tonen. Het mondgevoel is fijn zacht en de levendige zuren geven deze witte wijn zijn spanning.

Ligging
Al sinds 1992 groeien er Sauvignon Blanc druiven in de La Escultura wijngaard. Op enkele km 's van de oceaan hebben de druiven een lang groeiseizoen. De zanderige grond beperkt de druiven in een snelle groei en ook dit heeft weer zijn uitwerking op rijpingsperiode van de druiven. Uiteindelijk levert het u een geconcentreerde wijn op met een ongekende lengte.

Eten & Drinken
De verfijnde aciditeit en fruitige tonen van deze prachtige wijn combineren fraai met patisserie, desserts en vers fruit.

Vinificatie
De druiven die gebruikt zijn voor de Sauvignon Blanc Late harvest zijn tijdens hun laatste maand aan de druivenstok aangetast door de Botrytis schimmel. Het levert een ingedroogde druif op met een hoge concentratie aan suikers en bijzonder aroma's van honing en gedroogd fruit. Na een langzame vergisting, rijpt de wijn voor zeven maanden op eikenvaten.

 

LandChili
WijnhuisErrazuriz
StreekCasablanca Valley
WijnsoortWitte wijn
Inhoud37,5 cl
Alcoholpercentage11,5%
DruivensoortSauvignon Blanc
Klantbeoordelingen