• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
  • Hamersma 8.5
Errázuriz Errazuriz Estate Reserva Chardonnay

Errazuriz Estate Reserva Chardonnay

De gouden schittering in het glas is de voorbode van heerlijke tropisch fruit. Errazuriz Estate Reserva Chardonnay is levendig fris en expressief in de neus met ananas, citrus en passiefruit. De Errazuriz Estate Reserva Chardonnay van Errazuriz heeft een Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Productomschrijving
De gouden schittering in het glas is de voorbode van heerlijke tropisch fruit. Levendig fris en expressief in de neus met ananas, citrus en passiefruit. Deze witte wijn van Errazuriz heeft een mooie structuur, body en fijne afdronk.

Ligging
Dicht bij de Stille Oceaan met een koelklimaat, in de Casablanca Valley, genieten de druiven van de koele ochtendmist en iets later op de dag de land inwaartse zeewind die de mist doet verdrijven. Ideaal voor de druiven om rijp te worden, maar niet te rijp, en zo krijgt u een heerlijk tropisch glas wijn met een friskarakter!

Eten & Drinken
De Errázuriz Estate Series Chardonnay is fijne partner in gezelschap van gegrilde visgerechten, Aziatische gerechten en bijvoorbeeld schaal- en schelpdieren.

Vinificatie
De meeste Chardonnay wijnen hebben een malolactische vergisting genoten, waarbij appelzuur omgezet wordt in melkzuur. Francisco baettig, de wijnmaker, kiest er bewust voor dit niet te doen en zo krijgt u een heerlijke slanke Chardonnay voorgeschoteld. Om de wijn nog wat extra structuur te geven vergist 20 % van de wijn in oude wijnvaten.

 

LandChili
WijnhuisErrazuriz
StreekCasablanca Valley
WijnsoortWitte wijn
Inhoud75 cl
Alcoholpercentage13%
DruivensoortChardonnay
Klantbeoordelingen