• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
Errázuriz Errazuriz Aconcagua Costa Sauvignon Blanc

Errazuriz Aconcagua Costa Sauvignon Blanc

Errazuriz Aconcagua Costa Sauvignon Blanc is een elegante wijn met een bleekgele kleur en groene tinten van citrus. In de neus tonen van grapefruit, hints van passievrucht en subtiele kruiden. Errazuriz Aconcagua Costa Sauvignon Blanc heeft in de mond lic Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Productomschrijving
Een elegante witte wijn met een bleekgele kleur en groene tinten van citrus. In de neus tonen van grapefruit, hints van passievrucht en subtiele kruiden. In de mond lichte minerale tonen en een mooie zuurgraad die de Sauvignon Blanc zijn frisheid geeft.

Ligging
De druiven van de Aconcagua Costa Sauvignon Blanc groeien dicht bij de kust in de Manzanar wijngaard. De invloed van de Stille Oceaan en de minerale bodem van kalk, leisteen en klei maken deze wijngaard tot een perfecte plaats voor een zuivere en frisse witte wijn.

Eten & Drinken
Een asperge wijn bij uitstek, deze Erràzuriz Aconcagua Costa. Ook gerechten met vis of uit de Aziatisch keuken zijn erg lekker in combinatie met deze unieke wijn.

Vinificatie
Vroeg in de morgen worden de druiven geplukt en spoedig naar de wijnkelder vervoerd. Zo wordt oxidatie voorkomen, want het zou toch zonde zijn als er ook maar iets van het frisse fruit verloren zou gaan. Daarom vergist de wijn in rvs tanks, om zo iedere vorm van zuurstof te weren. Voor extra rijkheid en diepgang rust deze Sauvignon Blanc na de vergisting drie maanden op zijn eigen gist (lie).

LandChili
WijnhuisErrazuriz
StreekAconcague Costa
WijnsoortWitte wijn
Inhoud75 cl
Alcoholpercentage13%
DruivensoortSauvignon Blanc
Klantbeoordelingen