• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
Errázuriz Errazuriz Aconcagua Costa Chardonnay

Errazuriz Aconcagua Costa Chardonnay

Deze Errazuriz Aconcagua Costa Chardonnay is een volle elegante wijn met levendig en frisse aroma's van papaja, ananas en bloemen. Errazuriz Aconcagua Costa Chardonnay heeft een volle structuur en complexe tonen van toast en noten vloeien mooi over in een Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Productomschrijving
Deze Aconcagua Costa Chardonnay is een volle elegante witte wijn met levendig en frisse aroma's van papaja, ananas en bloemen. Een volle structuur en complexe tonen van toast en noten vloeien mooi over in een lange minerale afdronk.

Ligging
Het mediterraan zeeklimaat geeft de druiven zowel verkoeling als mooie warme dagen om te rijpen. Het resultaat is een mooi gebalanceerd glas wijn uit de Manzanar wijngaard.

Eten & Drinken
Het volle zachte karakter van de Aconcagua Costa Chardonnay gaat goed samen met de volheid en vetten van een gegrilde zalm. Daarnaast past een fruitsalade goed bij het fruit en frisheid van de wijn.

Vinificatie
De van nature aanwezige gistcellen uit de wijngaard en wijnkelder zorgen voor de vergisting van de wijn. het geeft de Aconcagua Costa Chardonnay zijn uniek zuivere en klassieke stijl.

LandChili
WijnhuisErrazuriz
StreekAconcague Costa
WijnsoortWitte wijn
Inhoud75 cl
Alcoholpercentage13%
DruivensoortChardonnay
Klantbeoordelingen