• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
Errázuriz Errazuriz Aconcagua Alto Cabernet Sauvignon

Errazuriz Aconcagua Alto Cabernet Sauvignon

Errazuriz Aconcagua Alto Cabernet Sauvignon heeft een diepe, heldere robijnrode kleur. De aroma´s doen denken aan zwarte kersen, frambozen en donker fruit zoals blauwe bessen en bramen. Errazuriz Aconcagua Alto Cabernet Sauvignon is mooi aangevuld met ton Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Productomschrijving
Deze rode wijn heeft een diepe, heldere robijnrode kleur. De aroma´s doen denken aan zwarte kersen, frambozen en donker fruit zoals blauwe bessen en bramen. Mooi aangevuld met tonen van zachte vanille en cederhout. De subtiele tannine tenslotte maken dit een zeer plezierige Cabernet Sauvignon.

Ligging
De druiven voor de Aconcagua Alto Cabernet Sauvignon zijn afkomstig van de Max-wijngaarden in de Aconcagua vallei. Gelegen in het midden van de vallei, hebben de wijngaardbodems een overwegend slibachtige textuur en zijn van colluviale oorsprong. De speciale voedings- en drainageomstandigheden van de diverse bodems helpen de plantengroei te beheersen en zorgt voor de productie van evenwichtig fruit met kleine trossen en bessen.

Eten & Drinken
Perfect wijn in combinatie chili con carne,of andere kruidige vleesgerechten.

Vinificatie
De druiven worden handgeplukt in de vroege ochtend. Vervolgens ondergaan de trossen een zorgvuldige selectie. Alleen de beste druiven worden vergist. Fermentatie in roestvrijstalen tanks. De wijn rijpt vervolgens 12 maanden in Franse eikenhouten vaten, waarvan 20% nieuwe vaten.

LandChili
WijnhuisErrazuriz
StreekAconcague Alto
WijnsoortRode wijn
Inhoud75 cl
Alcoholpercentage13,5%
DruivensoortCabernet Sauvignon, Petit Verdot, Cabernet Franc
Klantbeoordelingen