Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Coravin Model Two

 
299,00
+
Coravin Model Two
Een echte musthave voor iedere wijnliefhebber!
De 'Coravin Model Two' is Coravin's meest innovatieve systeem dat u de mogelijkheid geeft om wijn te schenken zonder de kurk en zelfs de capsule te verwijderen, en daardoor te genieten van elke fles mooie wijn op elk moment. 'Coravin Model Two' is het beste product in zijn soort dat uw wijn beschermt tegen oxidatie door de kurk in de positie te laten terwijl u schenkt.

De Coravin Model Two geeft je de mogelijkheid om wijn te schenken zonder de fles te ontkurken. Zo geniet je van een goed glas wijn zonder dat de fles direct leeg hoeft.
De Coravin Model Two wordt geleverd met 2 capsules argongas, deze zijn ook bij te bestellen.

Coravin Model Two wijnsysteem: hoe werkt het?
Met het Coravin Model Two wijnsysteem drinkt u de wijn per glas zonder de fles te openen. Dit innovatieve systeem is voorzien van een holle naald die door de kurk (en de capsule) geprikt wordt. Door de naald schenk je de wijn. De ruimte die hierdoor in de fles ontstaat, wordt opgevuld met het edele argongas. Door het argongas komt er geen zuurstof bij de wijn. Hierdoor zal er geen oxidatie plaatsvinden. Zodra u het glas heeft gevuld, trekt u de naald weer terug en de kurk zal zich weer hermetisch afsluiten.

Coravin Model Two werkt met flessen met een natuurkurk. Voor flessen met een schroefdop is er een speciale Coravin schroefdop verkrijgbaar.

Coravin capsules met argongas
Het argongas zorgt ervoor dat er geen zuurstof bij de wijn komt.
Elke capsule met argongas is goed voor het schenken van ongeveer 15 glazen wijn. 

Schoonmaken van een Coravin Model Two.
Het reinigen van de Coravin Model Two is simpel. Spoel de schenktuit voorzichtig schoon met lauw kraanwater. Zorg ervoor dat het water er bij de naald weer uitkomt. Hiermee spoel je eventuele wijnresten uit de naald. Daarna laat je kort wat gas ontsnappen door de naald om het overtollige water weg te spoelen. Droog de Coravin af en u bent klaar. Doe dit elke keer nadat je de Coravin hebt gebruikt.


Heeft u vragen of wilt u telefonisch een bestelling doen?
Wij staan u graag te woord.

0172 820065 of info@lekkerflesjewijn.nl

Klantbeoordelingen
(9.3/10)
608 beoordelingen