• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
Domaine Chanson Chanson Chablis Premier Cru Montmains

Chanson Chablis Premier Cru Montmains

Chanson Chablis Premier Cru Montmains heeft een mooie heldere, lichtgele kleur. In de zuivere geur herkennen we citrusfruit, bloemen en een licht minerale toets. De smaak wordt gedomineerd door rijp, fris fruit met hint van vanille. Het geheel van Chanso Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Deze Chablis Premier Cru Montmains Chanson heeft een mooie heldere, lichtgele kleur. In de zuivere geur herkennen we citrusfruit, bloemen en een licht minerale toets. De  smaak van Chablis Premier Cru Montmains Chanson wordt gedomineerd door rijp, fris fruit met hint van vanille. Het geheel is mooi in balans met de typische mineraliteit van een Chablis.

Wijnhuis:
Domaine Chanson (1750) kocht in 2007 een aantal exceptionele wijngaarden in het zuiden van de Côte de Beaune, en werd de thuisbasis Beaune Bastion grondig gerenoveerd en een nieuw pershuis gebouwd. Het bedrijf bezit 45 hectare wijngaarden, allen met de Premier Cru en Grand Cru status, in het hart van de Bourgogne: Côtes de Beaune (Santenay, Chassagne-Montracchet, Puligny-Montrachet, Pernand-Vergelesses, Beaune, Savigny-les-Beane en Corton).

Vinificatie
Een wijn met veel karakter. De chardonnaydruif gedijt uitstekend op de sterk kalkrijke grond en levert een wijn met karakteristiek in geur en smaak, met veel kracht en finesse.

Eten & drinken
Zeer geschikt bij oesters, kreeft, krab en verfijnde visgerechten, witvlees en zachte
schimmelkazen, zoals brie de meaux.

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen