• Lorem ipsum
Bollinger Champagne Bollinger Pn VZ15

Bollinger Pn VZ15

Het genereuze fruit in de Bollinger Pn VZ15 wordt gecombineerd met een verrukkelijke levendigheid en geeft smaken van perzik en abrikoos vrij in de mond versterkt met hazelnoot en acacia bloesem. De smaak van de Bollinger Pn VZ15 eindigt met een heerlijke Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Bollinger Champagne
Pinot Noir is de pijler van de Champagne Bollinger-stijl, en het wijnhuis heeft zijn reputatie gesmeed door deze variëteit te presenteren. De eerste editie van de PN cuvée is gepland voor release in 2020 en heeft tot doel het erfgoed en het verlengen van de stijl waar Bollinger bekend om staat.
Deze VZ15-editie is de eerste interpretatie uit de nieuwe collectie. Elk jaar zal een nieuwe toevoeging aan de PN-collectie zien, waarin de verschillende wijnen van het wijnhuis worden verkend op een andere manier.

Proefnotitie
Voor het oog: delicaat, met gouden glinstering.
Voor de neus: de wijn opent met aroma's van kersenpit, met jam doordrenkt fruit en gedroogde vijg. De rijke, complexe neus ontwikkelt zich vervolgens naar geroosterde, gebakken tonen, evenals aroma's van vlierbloesem en peer.
In de mond: het genereuze fruit wordt gecombineerd met een verrukkelijke levendigheid en geeft smaken van perzik en abrikoos vrij in de mond versterkt met hazelnoot en acacia bloesem. Het eindigt met een heerlijke levendige aromatische noot die doet denken aan yuzu.

Advies
PN VZ15 is een mousserende wijn om van te genieten door liefhebbers die geïnteresseerd zijn in de expressie Pinot Noir uit de hele Champagnestreek. Om zijn uniekheid ten volle te waarderen
stijl en aroma's, PN VZ15 wordt het best geserveerd tussen 8 en 10 ° C. Je kan genieten
PN VZ15 nu of laat het in de kelder staan ​​om zich verder te ontwikkelen.
LandFrankrijk
WijnhuisBollinger Champagne
StreekChampagne
WijnsoortMousserend wit
Inhoud75 cl
Alcoholpercentage12,5%
DruivensoortPinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier
Klantbeoordelingen