• Lorem ipsum
  • Alcoholvrij
Beach House Beach House White Alcoholvrij

Beach House White Alcoholvrij

Koop 6 voor €3,99 per stuk en bespaar 6%
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.
Beach House White Alcoholvrij witte wijn is een lekkere witte wijn uit de omgeving Mosel & Ruwer.  Beach House White Alcoholvrij witte wijn is een zorgvuldig uitgezochte wijn wordt op speciale wijze ontdaan van de alcohol waarbij de aroma's behouden blijven. 
Smaaknotitie
Heldergele kleur. Het bouquet toont aroma's van geel fruit zoals citrus en bloemige tonen.
Gemakkelijke drinkwijn!

In 1924 is het wijnhuis Peter Mertes opgericht door de wijnmaker Peter Mertes. De onderneming werd opgericht in het kleine dorpje Minheim aan de Moezel. De familie van Mertes verbouwde al meer dan 600 jaar druiven aan Moezel, echter vond Peter Mertes het tijd worden om onder de familienaam Mertes te gaan produceren. De basis van zijn kwaliteitswijnen is ontstaan tussen de bekende wijngebieden Bernkastel en Piesport aan de Moezel. In de vijftiger jaren werd de aanbouw uitgebreid onder leiding van de schoonzoon Dr. Gustav Willkomm in de bekende gebieden aan de Rijn (Nierstein, Oppenheim, Bingen, Mainz) en wat later in Pfalz. Tien jaar later werd het assortiment uitgebreid met wijnen uit de Rheingau. 
 
Vandaag vindt men de wijnen in alle delen van Duitsland en in vele landen over de gehele wereld. De visie van destijds die Peter Mertes in 1924 voor ogen had, staat tot op de dag van vandaag nog hoog in het vaandel, de meest optimale prijs kwaliteit blijven leveren en garanderen. Inmiddels is Peter Mertes uitgegroeid tot een bedrijf van enkele honderden medewerkers. Peter Mertes wordt inmiddels vertegenwoordigd in bijna 60 landen over de gehele wereld.
 

 

 

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen