• Lorem ipsum
  • Login voor voordeel
Marchesi di Barolo Barolo Riserva Marchesi Di Barolo

Barolo Riserva Marchesi Di Barolo

Barolo Riserva Marchesi Di Barolo is vol van smaak met zachte zuren. Barolo Riserva Marchesi Di Barolo is een dieprode wijn met oranje schitteringen. Intens, met de geur van verwelkte bloemen, drop, tabak en kaneel. Lees meer...
Voor 17:00 uur besteld, vandaag verzonden.

Productomschrijving
Vol van smaak met zachte zuren. Een dieprode wijn met oranje schitteringen. Intens, met de geur van verwelkte bloemen, drop, tabak en kaneel.

Druif
Nebbiolo

Ligging
De druiven zijn afkomstig van wijngaarden die bestaan uit een bodem die bijzonder rijk is aan klei en kalksteen en eruitzien als "Witte landschappen". Dit type compacte, waterdichte grond dwingt de wijnstokwortels diep in het bodemprofiel te groeien om water te vinden. Hierdoor produceert de wijnstok losse trossen met kleine bessen die de wijn een hoog gehalte aan minerale voedingsstoffen en tannines geven en zorgen voor een lange levensduur.

Eten & Drinken
De ideale begeleider bij wild, ravioli en andere pasta's met ragoutsauzen of truffels. Ook heerlijk bij oude kazen.

Vinificatie
Traditioneel. De druiven zijn handgeplukt en worden meerdere keren gesorteert op kwaliteit. De wijn heeft een zeer lange levensduur, de Barolo Riserva rijpt 3 jaar in traditionele grote Slavonische eiken vaten, die bijdragen tot het harmonieus en evenwichtig maken van de wijn en de finesse van het boeket. De Riserva voltooit zijn verfijning op fles en wordt pas 6 jaar na de oogst op de markt gebracht.

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen