• Lorem ipsum
Anthonij Rupert Anthonij Rupert Optima

Anthonij Rupert Optima

Anthonij Rupert Optima voelt zijdezacht, soepel en glad aan als hij voor het eerst in de mond komt. Smaken van donker bessenfruit, kerstpudding, sigarenkistje en specerijen laten hun aanwezigheid voelen. Anthonij Rupert Optima Non Vintage is prachtig even Lees meer...
Voor 10:00 uur besteld, vandaag verzonden.

De wijn
Anthonij Rupert Optima voelt zijdezacht, soepel en glad aan als hij voor het eerst in de mond komt. Smaken van donker bessenfruit, kerstpudding, sigarenkistje en specerijen laten hun aanwezigheid voelen. Anthonij Rupert Optima Non Vintage is prachtig evenwichtig en in balans. Fruit noch eiken domineren. Goede ruggengraat en lenig lichaam. De eik is sympathiek en ondersteunend. Een heerlijke blend met een afdronk die maar door gaat, waardoor het ideaal is voor eten.

De locatie
Na een zorgvuldig proces om de top te identificeren, werden locaties geïdentificeerd, beoordeeld en vervolgens geselecteerd. Druiven werden dagelijks door de wijnmakers op rijpheid getest en geproefd. Wijngaarden werden geselecteerd uit verschillende locaties in de West-Kaap en elke variëteit gekoppeld aan een geselecteerde bodem, klimaat en helling.

Geen specificaties gevonden...
Klantbeoordelingen